Bivši muž Megan Markl dve nedelje nakon njenog venčanja radi OVO: Očajan je ili LUDO ZALJUBLJEN?

Kada se jedno venčanje desi, a posebno kada je to kraljevsko venčanje, kakva je bila svadba vojvotkinje i vojvode od Saseksa, onda se pažljivo prati i ponašanje njihovih bivših partnera. Ponašanje bivše Harijeve devojke Čelsi Dejvi je zasad neodređeno, unela je veliku pometnju dolaskom na feštu i nestala. A bivši muž Megan Markl Trevor Engelson vuče bitan potez.
Megan, bivši ti se ženi,šta kažeš?
Megan, bivši ti se ženi,šta kažeš? Foto: Profimedia
Samo dve nedelje nakon venčanja bivše supruge on je na društvenim mrežama saopštio da se verio! I to sa devojkom dijetetičarkom Trejsi Kurlend, sa kojom je od novembra prošle godine u vezi.
Kaže Trevor da je najsrećniji muškarac na planeti i da se sprema veliko slavlje. Ima razloga da mu se poveruje ionako je od njegovog razvoda od Megan prošlo pet godina. Producent i američka glumica su 2013. prekinuli dvogodišnji brak i devetogodišnju vezu. Žurka na Jamajci, ai dugogodišnja ljubav je mnogo obećavala, ali se nažalost, velika očekivanja nisu ispunila.
Megan i Trevor na venčanju
Megan i Trevor na venčanjuFoto: Profimedia
Bivši par je prvo živeo u Los Anđelesu, a onda se preselio u Toronto kako bi Megan nastavila sa glumačkom karijerom. Izvor blizak njima je za britanski "San" rekao da je njena uloga u seriji "Suits" presudila njihovoj ljubavi.
Trevor nedavno u Los Anđelesu
Trevor nedavno u Los AnđelesuFoto: Profimedia
Megan je upravo zbog udaje odustala od ove uloge da bi joj se kasnije vratila. Kako je izvor dodao, iako su iza sebe imali dugogodišnju vezu i iako su se trudili da sačuvaju brak, nisu uspeli.
Sve češće i češće su bili razdvojeni, a Megan je postajala sve samostalnija, zarađivala je više, sticala novi krug prijatelja, prestala je da zavisi od bilo koga, pa i od muža.

"Trevor je raskid podneo veoma teško, a postalo mu je još gore otkako se prošle godine saznalo za nju i Harija", ispričao je izvor i dodao da je producent zbog venčanja svoje bivše drage morao sve iznova da preživljava.
Prema rečima izvora, razvod je teško pao i Megan. Ali...
Trevor ju je teško palo venčanje Megan i Harija?
Trevor ju je teško palo venčanje Megan i Harija?Foto: Profimedia
Kako se dalje navodi, Trevor je ponovo zaljubljen, okrenut karijeri i vezi sa Trejsi. Čak je i odustao od TV šoua, svog novog projekta koji prikazuje priču muškarca kog je devojka ostavila zbog udaje za princa, a koji je trebalo da počne da se emituje ubrzo nakon venčanja.
Megan se zajedno sa Harijem zahvalila Trevoru što je odustao od iznošenja njihove priče u javnost.


izvor:blic.rs

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kata , Švicarska , traži muškarca za ozbiljnu vezu i brak

LUNINIM LAŽIMA NEMA KRAJA: Nakon što je ponovo PREVARILA SVE, doživela NAJNEČOVEČNIJI BLAM - usledila osuda!